BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 2 December 2011

wuuu ♥.♥

Yucks .Part ni aku rasa macam , bole tak aku tarik tarik rambut dia  XD , okey geng . click Gambar ni untuk  View
hihik . assalammualaikum . aleh aleh Ketawee , erk . Aku rinduu kau yayangg . ayayayanggg ;) harhar , gelojoh . dahla , tk thu nk ckp ape . tk thu nak la explain camane , ah melewehh -.-  udinnnn ,  rinduuu awak . Kbyee , ape nak Buat ? rumaaa Kite jauh . Phone kite takdaaa . jumpee pun Due due memaluu . aku Pun tak faham . alaaa watlek , baru baru kan . tkkan ah jumpe teros HUHAHUHA . kaykay , mood waa tengaa Tk baik , dengaa lagu ape sume nak melalak . sampai gaduh gaduh dgn nenek akuuu , ishhh , last last akuu peluk diaa . Cool >< akuu tk thu nak ngaduu kad sape , aku peluk la sape yg patut . Ya allah harini 4/12 .dugaan dugaan . Okeyyy , tak pernah lelaki post dekad wall aku be'love love . forever bagai . walaupun bnyk yg post , thanks approve . welcome segalenye -..- tapi knp dekad wall kau ade . Ceni la aku type balik ape pmpuan tu post ,

( Yaya lovena . Udin 4ever . love ucuk cngt cngt ) kepale Bapak dia lewwww ,  siap Edit gamba lagi , bukan ape .Haktuihhh ;'/ series tk lawaa . Aku thu . aku tk pena edit gamba Untuk kau , aku pun tkpena letak separuh gamba aku , separuh gambar kauu , aku thu  . tapi kan Buahhati ;(  pmpuan tu bole syg kau cane aku Syg . mengadap , setia . tehegeh dekad kau . aku Bukan nak banding bandingkan , tapi pmpuan tu  ckp . dia ade bnyk lagi boyf ( tengah hOT ) hahaa , malas aku nk layan . budak budak lagi -..- tapi aku tknakla gaduh dgn pmpuan pasal satu lelaki , tapi aku memang suke memaki pmpuan yg tk reti Respect org lain,  eh perempuan kau Muke ade , Buat seret tengah jalan je ke ? aku thu kau still syg dia . fikir aku Heran kau punye syg tu ? Perempuan . ea kite sesame perempuan kan . meh sini denga pesanan khimat masyarakat aku ,First . aku tkkan Kongsi kasih mcm kau ckp semalam , ingat aku cikaro yg mcm kau mention dekad status tu ? Kau ckp kau bukan stupid . lahanat bagai , tapi asal nk suro aku kongsi kongsi laki dengan kau ? haha , kau da batak , ckp la . Aku pun tk ingin nak tulis pasal kau kad blog ni . Jijik -..-  aku pun tk perna Post love love tu sume , tkpya show off sangat , kalau satu dunie thu pun , belum tentu kau in love dgn dia .  kau kate Kau HOT . pegi ah dekad pakwe kau yg Kau kate ramai tu :'/ lupe ah , HOT tk bawak mati meh .Yes , aku marah . aku cemburu . aku tk puas hati . aku tk sanggup nak ckp . aku tediam . org call-2 gune phone ruma , aku diam , last last aku letak . aku Menangis ;'(  ntaa sape sape yg call , sedare mare aku sume kene Reject . muehehhehhehew , Okey Hi Perempuan .aku nk ckp pasal picture tu . kau nak edit ? nak letk dekad Profile picture ? nk tag tag dekad dia Ahaa . go die , aku tk heran . ahai aku  bole. amek gambaa dedekat , tkpya edit . jgn susahkan Diri  .Jgn tunjuk yg kau Tu bodoh , Kbyee . harhar Watlek , tapi knp ade lagi manusia yg jenis suke sundal menyundal ? tkbole tengok org seronok  .sekarang ni pun aku tk thu sape yg sundal ? Harhar . Buahhati ' kau sebenanye syg aku dakk ? jujur jujur .Fine , aku syg kau ;'( kau tk sama mcm Lelaki lain , oke geng jgn suruh aku carik lelaki Lain , aku tknak . tk kirela , cinta ni cinte monyet ,tk bawak mati ke Kahwin ke . tapi kite bole berdoa kan ?kite bole mintak kan ? walaupun tk semestinye doa kite Ni didengar ;) yg penting usaha .  aku bukan nak jaje cite dekad sini , tapi kalau kene dekad org lain , org lain tu pun mesti melenting kan , what comes around . goes around , ingat tu ! Just imagine kalau ade laki lain yg post bende yg ceni dekad wall aku . Suke ? seronok ? ofcourse kau nak mengamuk . ha mcm tu la aku tenga Rase sekarang . Kbyee buahhati ,
aku Nak demam da . Yesssssssssssss ,
Buahhati . aku sayang kau .aku rindu kau Kbyee :*

No comments:

Post a Comment