BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 26 November 2011

Woah . wonderful -,-

Hi . asalammualaikum . Kay aku da rede :/ aku call dia dengann muke bekerot . Sedih ni weh , tapi kau da cakap. so , aku tk gelabah sangat , dear Boy . aku tk saba nak jumpe Kau . Rinduuu phewwww ,  aku da macam ape da , Harhar . Tapi tadi , soryy . Girlfriendd aku kacau line . Tengaaa on call . diaa bole Jerit . AINAAAA , ya ya -,- maluuu laa itewww  . Ishhhhhhh ><  best tau . Aku call gune phone rumaa . da mcm . Hahha malas nk ckp . Asalkan aku denga suare dia , Malamni konpemmm tido mampuss . semalam Tido pukul 2.30 , subuh aku da HI morning . selalu nye Pukul 12 baru aku gerak gerak . tu pun ngantok ngantok .   Kahkahkah maluu siaa dgn dia , selalu nye laki yg kuat tido . er.hahaaa  Ni pun aku bangun awal sebab , Tengaa down :[ Org ngaduu mcm mcm dekad akuu . akuu call diaa Air mate nk jatuh ni .ea tk jadik :} harhar , gedik noh . diaa ckp dia lepak dgn adik angkat diaaa . Huh ?  -..- aku tk suke berangkat angkat ni . Adik beradik sendiri dah ade kann ?lagi best lewww :} No . tkpe la , aku tk nak kongkong kau , akuu Pun ade adik angkat . deal kan ? harhar , tadi kate tk sukee -.- tambi . alaaa . akuu da lame dgn adik aku tuu , da gado betumbuk sume daa , cis . Seluaa aku koyak la . Kbyeeee , meloveyou . Saifudin  ,<3 mueheheheeeww  ;]
# Hahaa , lagu blog aku gebang . Tk thu nak letak lagu ape -..-

No comments:

Post a Comment