BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 November 2011

As . Aoa :/

Hi . Okey . harini aku Buat silap Besa yg maybe aku tkkan Ulang balik mase ni . Aku hanye mampu ungkapkan . Hm sorrry soryyy soryyy . dia faham aku . Kite due memang tk rapat mane . tapi kau faham Jiwe aku . kau faham aku dlm semua Bende la senang :/ mase aku tengaa Jato , nangis . sedih . Aku mengadu dekad kau . Respon Kau ape ? Kau supported aku habis kan :") Thanks AS  . Tapi sejak cuti sekola ne . Kau da tk tego tego aku kan ?  Kite da mcm org tk pena kenal . da macam musuh ? Oh belum belum :') kay Aku pun buat slambe tego kau . K ingatkan tkde pape  , tapi kau reply IM aku macam . Huh , ni yg nak gado ni . Harhar . lepas tu aku ckp la . da tk bole nak chat da ? Kbye bye . lepastu kau reply KENAPE ? bermule la history dekad sini . kau pun ckp , TETTT TETT TETTT , baruler aku sedaaaa -,- hmmmm knpe la baru sekaranggg ? Yes aku salah . :'(  aku fikir aku punye gurauuu  . Hati dia sape nak fikir ? Aku faham kau syg. nd weh . SORYYY SORYYY SORYY SORYYY ea. shit :/aku lupe jage hati org yg selalu supported aku . Bodoh !  hm tapi setiap related kau tk gado tk sah kan ? Aku harap lepasni . aku hargai dia , aku tknak lupe dia . aku nk syg dia lebih dari Kawankawan laen . ea Bukan less duh .
# Tadi aku nk call udin . lepastu , perempuan mane jawab . dia ckp sorry please try letter . Babi lewww ,

No comments:

Post a Comment