BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 21 November 2011

.

Hi . assalammualaikum , awak awak dgn awak :') ye stalker kite bukan ramai manewww , tapi aku . oke tuka aku pulak ea ? aku rindu pakwe aku . tskkk tskkk , tadi pagi . eh sala , tengahari . Aku tunggu je mama kelua pi keje . Aku teros amek phone . dengan linca aku type number die . Akuu da tige hari tk call . Bukan sengaje :'( aku takde peluang . rumah aku ramai org . lagipun phone rumah tu dekad ruang tamu . tempat dorang betape :( aku rindu dia . gile babi . hahai , dia angkat call aku dengan suare . Ya ampun . dia tak sehad , suare dia macam . aku pun tk thu nak ckp . Garang . lepastu aku tk faham dia ckp ape . sorryyy ,  gf Awak memang pekak . Aku seronok bile denga dia dekad ruma . Tapi dia ckp , satgi dia Kelua Punyewwww . ehm , Hampeh . demam demam jgn kelua Bole tak ? Aku risau tw . Makan ubat ? Taksuke . Lahai , Kalau aku sebela kau . siap kau , peduli ape aku , Kau suke ke tk . Janji kau sehat . Suara kau tk garang . Mood kau tak huru hare kan sayang ? ehm Boyfriend . bole aku ckp siked ? Bukan siked la . banyak jugak . ehm kau kenape kalau aku call . bebual macam nak tknak ? aku sedih . makan hati ,  Aku ade kau sorang ! aku tkde scandle . aku tk pasang dua tige empat lime tu sume . aku harap Kau faham aku kan sayang kan ? aku tenga Kumpul duit . sebab nak jumpew kau , nak letak kepale dekad bahu kau . Harhar , aku rindu kau . Kau suke cium pipi aku    Kbai :')
 #saifuddin <3

No comments:

Post a Comment