BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 16 November 2011

.

assalammualaikum ? Hi . thanks jawab :') tk jawab dose . tk thu , tk tanggung . firstly aku nak mintk maaf dekaad manusia yang begelar boyfriend . pakwe nd ape juee laaa . ha'aaa harituu akuuu tak layan kau . ya ya soryyyyy ayanggg :') aku tengaa merajok . merajok dengann kau :* daa banyak kali kan . asal nak jumpe , aku nak kene panggil kau pegi kad kau .  seronok ah buat camtu ? aku yg keja kau . ewwww geli bodoh . dalaa aku yg kene pegi dekad kau . kau da sampai , aku jugak yg kene pegi dekad kau dulu . rasa rasa mane aku nak letak mukewwww dari tashaa tu sume ?  aku tk mintk banyakk sayangg . gentlemen bole ? bole bole :/  kau jgn risauu laa , akuu sayanggg kauuu :') lagipunn aku tengok kau still tk pecaye aku , kau faham ? aku tk pegang phone . faham ? aku tk batak nak call\ text jantan lain sayanggg , aku gf kau . kau pakwe aku ? susa tk ? Tkkan . kbai
 </3 saifudin

No comments:

Post a Comment