BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 11 November 2011

.

Kay kenape sume orang taksub pasal tarikh 11 . 11 . 11 ? ehm tarikh tuu maybe bagi koranggg . eh wonderful gile la ape la . Tapi bukan aku , kalau ramai beriye cite pasal gf/bf masing masing ! aku pun sama . tapi tapi , harini spesiaL sked . Kay dalam pukul 2:30 gituu , aku baru balik camp dari sekolaa , mandi mandi bagai patu teros onlinee , alih alih nampak dia online . Okee . bersyukur sangat ! Tunggu dia tego . dia dah offlined , ehmm teros pegi album nabilah . tengok picture2 diaa , lepas tu . aku close tab tengok diaa daaa send , siap dah offlined balik . okey aku rase besalah tahap meraban . cepad cepad call mintak maaf , kay lege . dia cakapp okey okeyy ' mybe dia tengaa rush . aku pun tak tahu . tapi dia teros ckp . BYE lepastuu -________-  nak tejato phone tu . ehm tu phone rumah . aku tahan ! buat tak thu . bukak lagu . tengok dia da online patuu dia layan macamm nak tanak '  dadaa itewwww sebakk . Sabo sabo . lepastuuu teros offline . tido , mate daa macam mata anak cine . kecik tak bole bukak :/  sebenanye aku tido sebab nak tahan mate dari nangis . yall atty akuu pun ade Taman . bukan batu je !  akuuu tak thu la dia berubah ke . dia jumpe pmpuan lain ke . dia tengaa rush ke . aku kacau dia ke . Tapi dia memang buat aku tesentak .  call dia nak cakap soryy semate mate .  Tapi diaaa macamm oh haaa okeyyyy . Bye ' shit laaaa .  akuuu sayang kau . kau buat ceni , weh dalam banyak banyak ex aku . kau baik doh ' akuu tahu kau syg aku cane .walaupun baru dua kali date . ehihikkkkk. tapi tapi aku tak suke yang tadi tuuu . respect aku macamm awek kau -_- sayang bole kan ?  aku nak call kau pun bukan keje senang . nak tunggu sume keluaa rumaa . rumaa free , nak call pun takbole lame2 . Sayang aku hari hari rindu kau . hargai laaa sayanggg . Kboiii .

#Saifudin < 3

No comments:

Post a Comment