BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 28 October 2011

ehemmmmmmmmmm .

Hi . harini itewwww nak ngumpat . nak denga tunggu , tknak denga pandang kiri patu ludah ' kaykay . aku meleweh sampai pagi pun tk abis \o/ aku tknak mention nama dia dekad sini , nanti dia nangis . tapi dia memang menyakitkan hati akuu . weh , muke aku memang ganas . tapi hati aku tk ganas macam mukee . ee , muke aku ganas  pulakkk  . dia suke tanye soalan yg dia suke suke tanyaa . dia tk fikir aku nak kene jawab soalan bodoh dia cane .  at list kalau kau tanye soalan bodoh pun aku tk sedih , bile kau libatkan orang yang aku sayang . aku macam nak terajang je lubang hidongg kau , sayang tk sampai !
 dia suke t bagi statment ceni .    dia : Couple dengan kite tknak . couple dengan udin nak .
   soalan dia pulak .                                 :     eh dia tu ensem ke ?              
ehh whathepakk laaa .kalau kau kene ,  kau geram ? yang kau kecah sangat kenape . tk puas hati eh ? kan aku dh ckp .
LELAKI YANG GENTLE TKKAN KACAU GF ORANG . kau kene faham .
Kaylaaa . cite ni pun dah lame , aku simpan je sebab aku tk puas hati . Kalau kau bace la . SORYYYY . memang ni untuk kau . cume nama kau tkdaa kad sini , Hahaa :') fcukkkk , kbai

No comments:

Post a Comment