BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 17 March 2012

hi geng . assalmualaikum , rasa macam dua tahun tk updated , hekhek .akuu sedih k sedih , aku tak tahu nak ckp macamane . aku nk citee dengan nabilah pun malu , najihaaaa ? akuu maluuu XD . john ? aku cite prob aku , dia sibok jugak nk cite .so pendamm sendiri aaa , sebenarnye aku bukan malu apaaaa . tapi perasaan aku sendiri aku takboleh tipuuu kan , aku rindu aku rindu saifudin . ha ape tak kenal eh ?  aku nk paste link dia pun tkbole. dia dah block akuuu ;'[  lepas break dgn kau . kay bukan aku tak jumpa pengganti , tapi . malu aku nak mengaku , kalau aku masih ingt kau , hari-2 aku dengar cerite pasal prob dia dgn gf/bf org lain. pedih tahu tak , tapi aku bajek mcm bagus . nasihat org sana sini .padahal aku sendiri tenga menanggung , jyey lagipun takde sape dengar aku .aku tak harap apa apa dah cuma tak tahu la kan . kita manusia yg bynk kelemahan . even orang sakitkan hati kita , kita tetap syg dia . knpa knpa knpa ? tkpela dunia ada Karma ^^V  .tapi satu nak tahu , knpa bagi kakak kau pakai pencil case aku ? kalau kau tk pakai . kau buang , jangan la malukan aku . jangan buat aku sedih sebab kau sia sia ape yg aku bagi
kbye

No comments:

Post a Comment