BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 26 August 2011

Friends .

Assalammualaikum . alahh , siapp bagi salammmm lagi ;) jawabb la wehhh . ehheheeeeehehee . awak buadpe tu ? puasaa tk ?  #kalau tk puase jangan bising ah . ehm ,  eh eh aku tanye siked bole ? Knp kau berubah doh ? mane lah pegi kau yang duluu ? Puas aku Carik dekad celah celah robok , tkde pun :( habokk ade laa ,  ye ye aku thu . Aku tk perfect untok kau :/ tapi setahu aku ? manusia mane jeh yang sempurna dari atas ke bawah ? bagilaa aku penjelasan tentang bendaklah ni ! jyeahhhhhh . kau thu tk , kau paling banyak buad aku nangis ? bukan menangis sampai berjejeh jejeh air mataa tw . tapi ni Dekad hati aku ni . kau thu ?  tk kan ?  camane kau nk thu kalau kau nampak . # memang lah kau tk nampak hati aku  ! tapi camane kau nak thu kalau kau tk tanye ? eheheeeee , kau mane care lagi pasal aku ? insyaallah kalau aku mati , belom tentu kau sedih . kau ingat tk aku post kad wall kau . eHm kalau kau tk ingat , kau pegi wall kau . kau tengok Balik ,  # walaupun bendaklah tu aku cume copy and paste , cube kau bace ayat ayat dia ! tipuu kalau Kau tk reti bace , aku satu kelas dengan Kau . aku thu kau pandai ; )  lagipun bendaklah tu dalamm bahase malaysia , Bukan inggeris . kau tk comment lansung kan ? tkpe aku tk mintk , kau ade like tk ? tk kelua noft pun . atau mungkin pade kau bende ni bodoh tapi sebenarnye TIDAK . hati aku jadik kecik bile orang lain yg like wall post tu sedangkn kau buad dang selenge --'   wehh , Bangunn laa , pegi cuci muke kauuu ! ingat balik sayang , kite selalu ketawe ketawe sampai sakit gigi kannn ?  kadang kadang kau yang buad lawak sampai akuu bedekak dekak mcm nak mati doh . kauu buad akuuuu cheer hari hari , Hari hari tw ! tk temasok hari sabtu dengan ahad ea #  sinii laa aku mention namaa Kau . nur nabilah binti yahaya ; )  kenape kau lupe kad aku senang senang je ?  aku tk cakapp kau tk layan aku , aku tk cakap yang kau tk buad aku ketawe mcm duluu . cume kenape kalau kau tulis nama ' najiha . nabilah . farhana forever <3 okeyhhh , Mane namaa aku ? lepastu kau tulis sebab najiha tego kan ? Ehm . lepastu , mane pegi ? kau kikis kan nama akuu kad meje tuu ? jyeahhhh , kawan ape kau ni ? bukan sekali doh . setiap kali kau tuka meje , setiap kali tu kau Tulis namaa bff kau tu . lepastu  nama aku mane ? bile najiha tulis , patu japgi aku rase dh kene padam dah !  Aku pahamm kau sayang kawan lame kau . Bukannn kau sorang tw ! akuu pun ade kawan , aku pun sayang kawan kawan aku . temasok kau ' tapi aku tkpenaa laa pulakk sampai kikis kikis nama ni ,  kalau aku tulis nama kawan kawan aku . Semua nama aku tulis temasok nama KAU . tkde padam tkde kikis ! Sekarang pun kite dh tk duduk sebelah sebelah kan ? tkpe tkpe aku tk kisah . yang penting kau hepy , bile kau hepi . Aku lagi hepy ; ) ehm . sekarang ni kau dh tk suke jalan dengan aku kan ? iye , bia laa aku kawan dengan kambing je lepasni . manusia macamm kau yang aku sayang macamm kambing ni punn dh tk pedulikann aku , weh weh . aku nk kau thu . akuuu rinduuu ketawe . senyum kauu  , duluuu kite selaluu main samaa sama kenn ? sekarang mane ade sangad . kau lagi suke senyap , Bile aku tanye kau soalan . Aku pekak ke kau bisu ? entahlaaaa ,  lagi satu , kenape kau amik tempad aku ? Kan aku ckp aku nk duduk tengah , kad mane mane pun ! tengah semayang , makan , baring , jalannjalannn . sebabb makcik kantin tu kann dh cakapp . sape tengahh mati duluuu , aku nk mati duluu doh . bape kali nk cakappp , Kalau kau mati duluu , mesti ramai yg sedihh . sebab sekeliling kau , penoh dengann orangg yangg sayangg kau ! Kau jangan risau . doranggg bole jage kau , kalau aku ditakdirkan takde sebelomm kau kad dunie ni  ; ) ehm , kau nampak gambar kau tk kad tepi blog aku ni ? ade kan ? aku tksanggup nk buang gambar kau macam mane kau kikis nama akuuu , sorry ! Aku tk cakapp kau jahad , nd aku sayanggg kauu . sayangg sayanggg sayanggg sayangg sangat ! aku tk thu nak cakapp macamane lagi . oke assalammualaikum . Kalau kau nampak nama kau kad sni , ha'ahh , post ni memang KHas kau punye : )



No comments:

Post a Comment